Εύκολες, γεμιστές κρέπες μήλου
Υλικά
3 φλιτζάνια αλεύρι
3 κουταλάκια baking powder
1 πρέζα αλάτι
3 αυγά
2 και 1/4 φλιτζάνια γάλα
50 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο
μήλα
Εκτέλεση
1. Τοποθετήστε τα αυγά, το αλεύρι, το baking powder, το γάλα, το αλάτι και το λιωμένο βούτυρο σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
2. Αφήστε τη ζύμη στο ψυγείο για 2 ώρες να σταθεί και στο μεταξύ πλύντε, ξεφλουδίστε τα μήλα και κόφτε τα σε φέτες (θα χρειαστείτε περίπου μισό μήλο για κάθε κρέπα).
3. Σε ένα τηγάνι για κρέπες που έχετε «γρασάρει» με βούτυρο ρίξτε 2-3 κουταλιές κουρκούτι και μόλις
κάνει κρούστα στρώστε τα μήλα σας.
4. Καλύψτε από πάνω πάλι με κουρκούτι και όταν ψηθεί από κάτω γυρίστε από την άλλη πλευρά.
5. Όταν ροδίσει αφαιρέστε και απολαύστε τις κρέπες σας όπως επιθυμείτε.
http://www.queen.gr/MAGEIRIKH/KATI-GLYKO/item/32320-Eykoles,-gemistes-krepes-mhloy