«Πάγωσε» η κοινή γνώμη με την νέα αποκάλυψη ότι βρέθηκαν ίχνη κοπράνων
σε κέικ των ΙΚΕΑ στην Κίνα. Μετά το διατροφικό σκάνδαλο με το κρέας
αλόγου, που τάραξε ολόκληρη την Ευρώπη, τώρα φαίνεται πώς ο σουηδικός
κολοσσός αντιμετωπίζει και άλλο ένα πρόβλημα.
Σύμφωνα με την Shangai Daily, αλλά και την σουηδική εφημερίδα GÖTEBORGS POSTEN, εντοπίστηκαν βακτήρια τα οποία βρίσκονται στα κόπρανα σε σοκολατένιες τάρτες που πωλούσαν οι
καφετέριες του ομίλου ΙΚΕΑ.
Στην Κίνα καταστράφηκαν 1.800 γλυκά στα οποία εντόπισαν την αηδιαστική ουσία οι κινέζικες υγειονομικές αρχές κατά τον έλεγχο στο τελωνείο.
Πρόκειται για το γλυκό "chokladkrokant" (τραγανή τάρτα αμυγδάλου με σοκολάτα, κρέμα βουτύρου και καραμέλας). Τα γλυκά περιείχαν «ένα υπερβολικά υψηλό επίπεδο κολοβακτηριδίων», γράφει η Shangai Daily.
Σύμφωνα με την Shangai Daily, αλλά και την σουηδική εφημερίδα GÖTEBORGS POSTEN, εντοπίστηκαν βακτήρια τα οποία βρίσκονται στα κόπρανα σε σοκολατένιες τάρτες που πωλούσαν οι
καφετέριες του ομίλου ΙΚΕΑ.
Στην Κίνα καταστράφηκαν 1.800 γλυκά στα οποία εντόπισαν την αηδιαστική ουσία οι κινέζικες υγειονομικές αρχές κατά τον έλεγχο στο τελωνείο.
Πρόκειται για το γλυκό "chokladkrokant" (τραγανή τάρτα αμυγδάλου με σοκολάτα, κρέμα βουτύρου και καραμέλας). Τα γλυκά περιείχαν «ένα υπερβολικά υψηλό επίπεδο κολοβακτηριδίων», γράφει η Shangai Daily.
Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/03/blog-post_2853.html#ixzz2N7kyu484
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ...Like.... ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.....ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ......ΔΙΑΔΩΣΤΕ.....